Tapdrup Udeliv – Ansøgning om et multihus indeholdende handicaptoilet, redskabsrum og madpakkehus.

iden Tapdrup Udeliv Tennis (TUT) blev oprettet i 2015 har medlemstallet været stigende, og udbud af aktiviteter til henholdsvis børn, unge, voksne og seniorer er vokset. TUT udbyder hver uge året rundt leg og bevægelse for børn i alderen 2-6 år, familietennis for børn + forældre, træning og spil for såvel nye som erfarne unge og voksne, intern og ekstern seniortennis. Ud over medlemmer af tennisklubben, så bliver banerne og naturområderne også brugt til leg og bevægelse af fire børnegrupper fra Tapdrup Børnehus, herunder børn i lokal dagpleje.
Derudover besøger elever fra de lokale skoler ofte tennissporten i Tapdrup – tre klasser fra Vejrumbro Friskole dyrkede tennis i faget idræt.
Da man rundede 160 medlemmer etablerede TUT endnu en multi- og kunstgræsbane med lysanlæg, og man åbnede op for endnu to nye målgrupper – børn i alderen 26 år, og super-seniorer i alderen 70 – 100 år, og man planlægger at gennemføre et samarbejde med DGI i andet halvår af 2023 om at åbne op for aktiviteter for børn med særlige behov.

De stigende aktiviteter, de mange medlemmer i alle aldersgrupper, og andre bruger af området har givet et øget behov for et Multihus, hvor man kan sidde i læ for vejr og vind, spise madpakker, gøre brug af toilet, og et redskabsrum som kan huse grej og materiel til de forskellige udendørs aktiviteter, som området kan tilbyde børnehave, dagplejere og skoler.
For at fastholde og udvikle friluftsliv for de “yngste borgere” i Tapdrup og omegn, ønsker man at etablere et multihus som indeholder bl.a. et større toiletrum med børnevenligt WC og puslebord samt varme og varmt vand hele året rundt. LAG Skive-Viborg giver støtte til anlægsarbejde, materiale og frivillig arbejde.

Rammevilkårsprojekt


Samlede projektomkostninger:                     401.402 kr.
LAG Skive-Viborg støtter med:                       130.000 kr.

https://tuttennis.simplesite.com/

https://www.high-endrolex.com/10

Skip to content