Destination Limfjorden – Smag på Limfjorden

Gastronomi er et vigtig strategisk indsatsområde i Destination Limfjorden, og man arbejder målrettet mod at blive et nationalt fødevaremekka.
Destination Limfjorden vil udvikle og markedsføre nye gastronomiske oplevelser baseret på lokale fødevarer for at imødekomme turisternes stigende interesse i sammensatte gastronomiske oplevelser. Målet er at synliggøre Limfjorden som en attraktiv feriedestination i endnu højere grad, ved at sætte konkrete initiativer i værk og dermed øge omsætning hos lokale virksomheder, og man samarbejder på tværs mellem Morsø Kommune, LAG Skive/Viborg og LAG Struer/Holstebro for at styrke destinationen som helhed. Der udvikles nye oplevelser og tilbud henvender sig til segmenterne ”Gastroturister” og ”Grønne idealister”, og oplevelserne udvikles i samarbejde med lokale fødevareproducenter og turismeaktører som restauranter og overnatningssteder samt transportselskaber og salgsorganisationer. Derudover vil man udvikle fælles brandingkampagne og markedsføring samt dele viden omkring klimaregnskab og måle virksomhedernes klimaaftryk.

Man ønsker at skabe vækst hos virksomhederne igennem netværk og erfaringsudvikling, samarbejde og fælles produktudvikling der tilpasses det markedet efterspørger, og til opgaven har man opnået LAG støtte til netværksarrangementer, markedsføring, udvikling af ture samt analyse af klimaaftryk.

Erhvervsprojekt.

Samlede udgifter:                    506.350 kr.
Søger støtte:                              121.539 kr.

https://www.high-endrolex.com/10

Skip to content