Dækværksted Viborg ApS

Olena og hendes mand Dmytro flyttede fra Ukraine til Danmark i 2006 for at arbejde, og i 2015 etablerede de Dækværksted Viborg i en gammel landbrugsbygning mellem Dollerup og Skelhøje. Det startede ud som et hobbyfirma, men forretningen er vokset i takt med, at der er kommet flere og flere russiske, østeuropæiske og ukrainsktalende kunder til landet, som gerne kører rigtig langt for at få den service, som de er vant til.
Værkstedet holder gerne åbent aftener, weekender og på helligdage – og det at ejerne taler slaviske sprog har stor betydning for kunderne.
Der er ansat en mekaniker, og man har indgået samarbejdsaftaler med FTZ, og har planer om at ansætte en læring/praktikant fra Mercantec.

I sommers indgik man en aftale med Hella Service Partner, og man vil nu drage nytte af deres landsdækkende servicekæde og fælles markedsføring, og dermed arbejde for at udvide kundegrundlaget til også, at kunne tiltrække flere lokale danske kunder.
Men værkstedets maskiner er gamle og brugte, og for at kunne servicere nyere biler er det vigtigt, at de bl.a. investere i en ny sporing og liftpakke, og man ønsker at udvide med service og reparation af aircondition og klimaanlæg via certificering af en af medarbejderne, og at investere i en aircondition fyldestation spin unica dual. LAG Skive-Viborg har givet støtte til køb af sporing og liftpakke, aircondition fyldestation, compac presse

Erhvervsprojekt.

Samlede projektomkostninger:                     298.055 kr.
LAG Skive-Viborg støtter med:                       144.527 kr.

https://www.high-endrolex.com/10

Skip to content