Børnenes udeområde i Hvidbjerg vest for Skive

Virksomheden Børnenes blev etableret i 2021 og ideen og formålet er, at skabe en solid virksomhed i Brøndum-Hvidbjerg gamle skole, som sælger kvalitetstid til børnefamilier, og hvor der er mulighed for at overnatte i Bed & Breakfast. Kunderne er lokale familier, turister og institutioner.

Efterspørgsel på leg, ophold og overnatning i det fri er eksploderet, og virksomheden ønsker derfor at udvide, så den kan tiltrække gæster og turister fra en større målgruppe.

Børnenes ligger på en knap tre hektar stor grund, med brede læbælter, lille stykke ”skov” og har derfor kæmpe potentiale for at skabe et outdoor koncept, som vil tilbyde en bred vifte af aktiviteter og overnatningsfaciliteter. 
Derfor søger man støtte til plads til 6-8 luksus autocampere med 2 stk. 22kw lade stander til elbiler. Shelters, glamping telte med brændeovne, en stor byggelegeplads, terrasser, to vildmarksbade, et toilet og mulighed for bad både ude og inde, og et stort fælles område med plads til 25 personer med grill, langbord og pizzaovn.
https://www.bornenes.dk/

Erhvervsprojekt.
Samlede projektomkostninger: 537.708 kr.
LAG Skive-Viborg støtter med: 200.000 kr.

https://www.high-endrolex.com/10

Skip to content