Bjerregrav Friskole – Nyt uderum med legeplads og undervisningsfaciliteter i forbindelse med nybygget børnehus.

I forbindelse med et nybygget børnehus, har man måtte nedtage en forældet legeplads og madpakkehus, og man har nytænkt uderummets design og indretning, så det kan blive et multifunktionelt område som kan bruges til undervisningsformål for børnene, men også til brug for lokalområdets børnefamilier udenfor institutionens åbningstid.
Plan er, at der er etableret en shelterplads, hvor det er muligt for udefrakommende at overnatte eller opholde sig, og man ønsker at opføre et nyt madpakkehus, grillområde, undervisningsområde, gynger, vippe, udendørstavler, legehuse, legetårn samt en stor sandkasse med fast belægning rund om, hvor børnene kan kører på moon cars.
Målet er, at området skal blive et samlingspunkt i Bjerregrav, hvor man har lyst til at holde arrangementer
Forældre, pårørende og frivillige lokale kræfter er klar til at hjælpe til  og LAG Skive-Viborg har givet støtte til materiale og legeredskaber

Rammevilkårsprojekt

Samlede projektomkostninger:                     300.450 kr.
LAG Skive-Viborg støtter med:                      150.000 kr.

https://www.high-endrolex.com/10

Skip to content